Hasznos tudnivalók, tippek, szakmaválasztási tanácsok az OKJ-s képzésekkel és tanfolyamokkal megszerezhető szakképesítésekről.

OKJ képzés választó - OKJ tanfolyamok mindenkinek

A blogban folyamatosan bemutatjuk a legnépszerűbb OKJ képzéseket, tanfolyamokat és szakmákat, hogy könnyebb legyen választanod az államilag is elismert szakképesítések közül. A 2013 szeptember 1. előtt posztoknál vedd vigyelembe, hogy azok még a korábbi OKJ rendszer szerinti előírások figyelembe vételével készültek. A 2014-ben induló OKJ képzések szakmai tartalma bővebb és így elvégzésükhöz szükséges időtartam is hosszabb lehet.

Szakmai partner

melyiksuli-200x500.jpg

Friss topikok

Címkék

adózás (1) alkalmazásfejlesztő (1) anyag­moz­ga­tó (1) ápoló (1) ápoló képzés (1) ápoló tanfolyam (1) becsatlakozás (1) bolti eladó (2) bolti eladó képzés (1) bolti eladó tanfolyam (1) bútor eladó (1) cukrász szakma (1) cukrász tanfolyam (1) egészségügy (1) eladó (1) eladó tanfolyam (1) élelmiszer eladó (2) elindult képzés (1) építőanyag (1) felnőttképzés (6) fodrász képzés (1) fodrász tanfolyam (1) fogászati asszisztens (1) fogorvos (1) gépkezelő (1) gondozó (1) gyereknevelés (1) gyógynövény eladó (1) hegesztő (1) idegenvezető képzés (1) idegenvezető okj (1) idegenvezető tanfolyam (1) iskolarendszerű (1) karbantartó (1) képzés (6) képzés választás (1) keresett (1) kertépítő tanfolyam (1) kertész szakma (1) kertész tanfolyam (1) kertfenntartó tanfolyam (1) kézápoló és műkörömépítő képzés (1) kézápoló és műkörömépítő okj (1) kézápoló és műkörömépítő tanfolyam (1) kisgyermekgondozó (1) közgazdaság (1) kozmetikus képzés (1) kozmetikus tanfolyam (1) lakástextil eladó (1) melyiksuli.hu (1) mérlegképes könyvelő (1) munkavédelmi technikus képzés (1) munkavédelmi technikus tanfolyam (1) műszakicikk eladó (1) népszerű (1) nevelő (1) okj (8) okj-s ápoló képzés (1) okj-s ápoló tanfolyam (1) okj-s fodrász képzés (1) okj-s fodrász tanfolyam (1) okj-s kisgyermekgondozó tanfolyam (1) okj-s pincér képzés (1) okj 2013 (4) okj képzés (23) okj tanfolyam (23) okj tanfolyamok (3) oktatás (1) óvodai dajka (1) óvodai dajka feladatai (1) óvodai dajka képzés (1) óvodai dajka tanfolyam (1) parkgondozó képzés (1) pedagógia (1) pedagógiai asszisztens (1) pék képzés (1) pék okj (1) pék tanfolyam (1) pénzügy (1) pincér képzés (1) pincér okj (1) pincér tanfolyam (1) programozó (1) recepciós (1) rendszergazda (1) ruházati eladó (1) szakács szakma (1) szakképesítés (1) szakképzés (1) szálloda (1) számítógép (1) számvitel (1) személy és vagyonőr szakma (1) szépségápolás (1) szépségipar (1) szerelő (1) szervező (1) szoftverfejlesztő (1) tanfolyam (6) tanfolyam választás (1) targonca (1) targoncavezető (1) új okj (1) új OKJ (1) üzletvezető (1) vállalkozás (1) vállalkozási mérlegképes könyvelő (1) vegyiáru eladó (2) vendéglátás (1) vendéglátó (1) vendéglátós (1) vezető (1) virágkereskedő képzés (1) virágkereskedő tanfolyam (1) virágkötő képzés (1) virágkötő tanfolyam (1) zöldség- és gyümölcs eladó (1) Címkefelhő

Induló okj képzések, tanfolyamok

Nincs megjeleníthető elem

Feliratkozás

Miből áll a személy- és vagyonőr munkája és vajon miért ilyen népszerű ez a szakma? Most kiderül!

Közzétéve: 2017.03.23. 18:18 Szerző: OKJ tanfolyamok

Címkék: tanfolyam okj képzés okj képzés okj tanfolyam személy és vagyonőr szakma

Ha jó fizikai adottságaid mellett az önfegyelmed is sziklaszilárd és rázós helyzetekben sem esel pánikba, akkor már csak szakmai tudással kell felvértezned magad ahhoz, hogy az egyik legkeresettebb szakmában dolgozhass. Profi háttérmunkáddal rendezvények, koncertek, fesztiválok problémamentes levezénylését garantálhatod vagy éppen nagy bevásárlóközpontok zavartalan mindennapjaihoz járulhatsz hozzá, de akár múzeumok teremőreként vagy parkolóellenőrként is dolgozhatsz.

police-869216_1280.jpg

De, miért is ilyen népszerű ez a szakma? A válasz pofonegyszerű: a biztonság az élet minden területén egyre fontosabb szerepet kap, akár értékes tárgyainkról, akár az emberek testi épségéről van szó. Az Online Service Selector Kft. keresőmarketing szakértőinek 2015-ös felméréséből kiderül, hogy a személy- és vagyonőr képzés a 25 legnépszerűbb szakma között az előkelő 10. helyet foglalta el, összesen 642 elérhető szakképesítés közül. Kell ennél jobb indok, hogy Te is belevágj?

Honnan tudhatod, hogy Neked való?

Ha felelősségteljes munkát keresel, de a kihívások is motiválnak és képes vagy szép szóval vagy akár testi erőd bevetésével is ellátni a Rád bízott feladatot és ezért néhány alapvető etikai és polgári jogi ismeretet is hajlandó vagy elsajátítani, akkor ígéretes karrierre számíthatsz. Újabb képzésekkel később testőr vagy fegyveres biztonsági őr is lehet belőled. A döntés a Tiéd! A képzések listáját meg tudod tekinteni a melyiksuli.hu oldalán, valamint az aktuális ajánlatokat is összehasonlíthatod egymással.

Mi lesz a feladatod?

  • Rád bízhatják zárt terek vagy közterületek védelmét, így járőrszolgálati feladatokat is elláthatsz.
  • Riasztás esetén szolgálatot teljesítesz és szükség esetén intézkedsz is, ami a bűncselekményt elkövető személy elfogását vagy a helyszínről való eltávolítását is jelentheti.
  • A konfliktushelyzeteket az etikai és biztonsági szabályokat betartva kell orvosolnod.
  • Feladatot kaphatsz csomagok, okmányok és személyek átvizsgálására is, az eredménytől függően értesíted és együtt működsz az illetékes hatósággal.
  • Ha szükséges, adott helyzetben elsősegélyt nyújtasz vagy újraélesztést alkalmazol a mentők kiérkezéséig.
  • Munkádat minden esetben szolgálati dokumentációban vezeted, melyben feletteseidnek adsz jelentést a szolgálati idő alatt történt eseményekről.

Mire készít fel a tanfolyam?

A 3 hónapos személy- és vagyonőr képzés komplex tudást ad a kezedbe, mely jogi, kommunikációs és etikai ismereteket is tartalmaz, de felkészülhetsz a munka- tűz és balesetvédelem teendőire is. Ha szeretnél belevágni, nincs más dolgod, mint böngészni a személy- és vagyonőr tanfolyamok között, és jelentkezni tanfolyamra!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okj-tanfolyamok.blog.hu/api/trackback/id/tr4512359997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása